EA Sports FC, yang bakal menggantikan FIFA 24 akan dilancarkan sepenuhnya pada bulan Julai nanti. Ini merupakan sebuah kelab bola sepak baharu yang dihasilkan khas untuk peminat bola sepak. Jenama yang baru itu telah diilhamkan daripada segitiga menjadi elemen penting dalam permainan bola sepak EA Sports selama tiga dekad yang lalu.

“Dicipta untuk peminat oleh peminat, EA Sports FC ialah sebuah kelab bola sepak baru untuk masa depan bola sepak yang kita ingin bina bersama,” Kata EA di laman web rasminya.

Beliau menambah, “Identiti jenama baru kami diilhamkan oleh segitiga yang telah menjadi sebahagian daripada bola sepak EA Sports selama 30 tahun yang lalu, dari poligon isometrik yang membentuk permainan kami hingga segitiga kimia yang wujud dalam Ultimate Team hingga penanda pemain di setiap perlawanan.”

EA Sports FC juga telah mengesahkan mendapat kerjasama dengan beberapa liga dan kejohanan bola sepak antarabangsa yang terkenal seperti Premier League, UEFA Champions League, dan banyak lagi.

Walaupun nama “FIFA” tidak lagi digunakan, EA Sports FC masih lagi sebahagian daripada siri permainan yang sama dengan FIFA dan akan menjadikan sejarah 30 tahun EA football sebagai asasnya. Pihak EA Sports FC akan memberikan maklumat terperinci mengenai produk mereka pada bulan Julai nanti.

Sementara itu, dalam beberapa hari akan datang, logo baru EA Sports FC akan muncul di setiap ratusan perlawanan bola sepak di seluruh dunia.

Terdapat satu aspek istimewa yang ditekankan oleh pihak FIFA, iaitu EA Sports FC merupakan permainan video terbaik bagi kanak-kanak lelaki dan perempuan. Ini sebagai bukti bahawa EA Sports FC mempunyai pengaruh yang positif dalam mempromosikan sukan bola sepak di kalangan kanak-kanak dan remaja, serta menggalakkan lebih ramai lagi yang akan memainkan permainan tersebut.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

April 2023
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Tentang Kami

Menulis blog, melukis pelan, melakar pelan, merekabentuk rumah, fotografi senibina. Membantu menyediakan rekabentuk pelan rumah / pelukis pelan di Kelantan seperti pelan rumah kediaman dan bangunan sehingga kelulusan PBT. Hubungi kami untuk dapatkan bantuan pelukis pelan arkitek.

Temui Kami

  • Kota Bharu, Kelantan

Masa

  • Hari : Ahad - Khamis
  • Waktu: 9.00 pagi - 5.00 petang
  • 0
  • 13
  • 13
  • 623,793