Our jobs

About – DZ Creation – Architectural Designer | Pelukis Pelan Arkitek

Pengalaman berkhidmat di firma arkitek membawa kami untuk bergerak sendiri berada dengan lebih dekat lagi kepada klien yang ingin mendapatkan perkhidmatan arkitek dan pelukis pelan, khusus di Kelantan.

Konsultasi. Melawat tapak cadangan, menyediakan rekabentuk, menyediakan lukisan pelan rumah dan bangunan, menyediakan 3D sebagai rujukan klien, juga cadangan rekabentuk perancangan pemajuan pembangunan bandar, mengendalikan urusan permohonan kelulusan kepada PBT* dan agensi berkaitan sehingga CCC.

 

Beberapa projek di beberapa kawasan PBT di Kelantan telah pun dikendalikan. Yang melibatkan urusan permohonan kelulusan kepada Majlis Daerah Pasir Mas, Ketereh, Tumpat, Bachok dan Majlis Perbandaran Kota Bharu termasuk juga mengendalikan projek di kawasan PBT Majlis Daerah Kuala Selangor dan Kuala Langat. Dengan sebab itu, kami juga turut menyediakan perkhidmatan ini sehingga keluar negeri Kelantan sama ada untuk rekabentuk sahaja atau sehingga mendapat kelulusan Majlis Daerah / Perbandaran / Bandaraya. 

Our jobs