Contact

Contact – Architectural Designer | Pelukis Pelan Arkitek

Anda boleh terus menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan berkenaan dengan perkhidmatan arkitek dan pelukis pelan. Kami berada di Pasir Mas, Kelantan. Untuk memudahkan anda, kami sedia untuk hadir ke lokasi anda untuk temujanji konsultasi bersama kami. Perkhidmatan kami disediakan di Kelantan terutamanya di sekitar Kota Bharu, Pasir Mas, Tumpat, Ketereh, Pasir Puteh dan Bachok.

Di luar Kelantan juga tidak terkecuali dan ketika ini kami sedang mengendalikan projek di Kuala Selangor. 

 

Anda boleh hubungi kami di nombor :

Selain itu, anda juga boleh memilih untuk menghubungi kami dengan menggunakan fax. Masukkan nombor ini :

Setiap hari, kami akan membuka email dan tidak menjadi masalah jika anda memilih untuk menggunakan email sebagai cara untuk menghubungi kami. Anda boleh hantarkan email anda kepada kami di: 

atau

Dengan teknologi terkini dan tidak mahu melepaskan kemudahan yang ada, anda turut dibenarkan untuk berhubungi kami melalui Aplikasi Telegram atau WhatsApp. Kalau anda biasa dengan Aplikasi LINE, boleh juga digunakan. Termaktub kepada terma dan syarat.

Sebagai maklumat tambahan, kami beroperasi pada hari Ahad hingga hari Khamis. Waktunya dari jam 8.00 pagi hingga jam 4.30 petang. Hujung minggu iaitu hari Jumaat dan  Sabtu kami bercuti.

Anda juga boleh menggunakan contact form di bawah. Jangan lupa ketik Like page kami ya!