Who We Are

DZ CREATION | Studio

Kami adalah sekumpulan yang sangat minat dengan senibina. Dari membuat sketches, melakar, berkongsi foto, membuat video, melukis dan melakar sehingga menulis blog, semuanya adalah tentang senibina.

Kami gembira sangat dapat berkongsi berita dan maklumat senibina dari Malaysia dan dari luar negara, serta berkongsi maklumat dari buku-buku senibina sebagai rujukan.

DZ Creation merupakan sekumpulan individu yang meminati seni bina dan gembira dapat berkongsi idea dan kreativiti melalui foto, video, artikel, tutorial dan yang seumpama dengannya. DZ Creation juga ada menyediakan bantuan membuat rekabentuk pelan seni bina dan pelukis pelan di sekitar Kelantan

Reka Bentuk Pelan

Bukan sahaja minat, kami juga ada menawarkan bantuan dalam menyediakan rekabentuk pelan senibina dan pelukis pelan terutamanya di Kelantan untuk rumah kediaman dan bangunan.

Pengalaman belajar dan bekerja di dalam bidang senibina juga akan dikongsikan di sini.

Aktiviti

Kami fokus dalam penulisan mengenai senibina, mereka bentuk & melukis pelan senibina, fotografi, penghasilan video, berkongsi idea, menyampai maklumat, bahan & rujukan senibina

Artikel tentang seni bina
Video reka bentuk dan projek
Berkongsi idea dan bahan rujukan